Presedintele României Klaus Werner Johannis, primește premiul Coudenhove-Kalergi pentru anul 2020, în cadrul unei ceremonii restrânse

Presedintele României Klaus Werner Johannis, primește premiul Coudenhove-Kalergi pentru anul 2020, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Dar să vedem cine a fost dl. Kalergi și care a fost viziunea domniei sale. Dl Kalergi este considerat de către unii ideologul structurii europene. Domnia sa a avut viziunea Statelor Unite ale Europei și mai mult decât atât a și reușit punerea în practică a Uniunii Europene. Pentru început a fost Uniunea Cărbunelui între Franța și Germania, iar mai apoi au aderat pe rând alte opt state.

Totodată dl. Coudenhove-Kalergi este cunoscut pentru conceptul de mixing-race. Dl. Coudenhove-Kalergi a susținut metisarea albilor cu negri și asiatici în lucrarea sa ”Idealismul practic” (Praktischer Idealismus), susținând că Omul viitorului va fi de sânge amestecat. Viitoarea rasă va fi una eurasian-negroidă, extrem de asemănătoare cu cea a vechilor egipteni, iar diversitatea popoarelorva fi înlocuită cu o varietate depersonalizată

Kalergi caracterizează metişii astfel: subumani, subspecii, cruzi, infideli, uşor de dominat şi de manipulat. Conform opiniei sale, metişii pot fi creaţi conştient deoarece sunt indispensabili consolidării puterii elitei superioare. Tot domnia sa afirmă că: locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor mai fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial.

Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă.

Paradoxal, pentru aceste idei, exista chiar și un premiu: Premiul „European Coudenhove Kalergi” – acordat o dată la doi ani unui european care a excelat în promovarea planului. Printre premianţi se află Angela Merkel, Herman Van Rompuy și cu voia dvs. și președintele nostru, dl. Klaus Werner Johannis.

Pare greu de crezut? Imposibil? Iată mai jos imaginile de pe site-ul presedentiei

Faptul poate fi trecut cu vederea, întrucât pe noi nu ne interesează ce interese servesc politicienii noștri. Prea obosiți sau poate prea lipsiți de conștiință civică, ne cramponăm de detalii minore și trecem cu vederea un astfel de premiu.

Dacă admitem că planul Coudenhove-Kalergi se referă la genocidul rasei albe dar și al Europei așa cum o cunoaștem, iar președintele nostru este premiat de o astfel de organizație, cred că avem o problemă. Cred că vom merge zbenguindu-ne și făcând tumbe spre spânzurătoare. Aplaudăm prostește vârându-ne capetele teribil de istețe și atotștiutoare în prim-plan , în timp ce suntem mânați spre extincție. Mă întreb oare cum ar trebui să i se explice românului situația în care se află dacă imaginile de mai sus nu sunt suficiente.

Aici aveți un scurt documentar despre esența planului Kalergi. Pentru cine dorește mai multe detalii și o privire de ansamblu corectă asupra documentării prezentului articol are mai jos bibliografia.

Bibliografie:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Planul_Kalergi
http://www.cunoastelumea.ro/dezvaluiri-cine-a-fost-richard-kalergi-cel-care-de-la-inceputul-secolului-xx-a-gandit-strategia-de-metisare-a-populatiei-europene-cu-asiatici-si-africani/
https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/richard-von-coudenhove-kalergi-parintele-europei-unite
https://www.cocoon.ro/planul-kalergi-idealismul-practic-genocidul-popoarelor-europene-in-vederea-crearii-pan-europa-omul-viitorului-va-fi-o-corcitura-un-amestec-eurasian-negroid/
https://drept.uvt.ro/administrare/files/1481039588-laura-gheorghiu-3.p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *