Fatucile, omniprezente; In bănci, televiziuni, instituții ale statului, multinaționale.

Fatucile, omniprezente; In bănci, televiziuni, instituții ale statului, multinaționale. M-am săturat de ele ca de mere acre. Sunt pur și simplu peste tot. Incompetente, tupeiste, convinse că li se cuvine totul. Nu sunt nicidecum un misogin. Respect femeia atât pentru ce este ea în sine; mamă, soție, partener de viață, fiică sau soră, cât și pentru ce poate face ea. Generația mea, a celor de 40 de ani, avea în liceu și în facultate colege de clasă extrem de inteligente. Știau matematică, fizică, chimie și ne-o tot luau înainte nouă băieților.

Acum vremurile s-au schimbat. Fătucile – și prin fătuci înțeleg puștoaicele de 18-25 de ani – sunt complet nepregătite chiar dacă multe dintre ele au studii superioare. Au învățat – și pe bună dreptate – că dacă zâmbesc frumos și-și fâțâie curul prin fața cui trebuie, vor ajunge bine. Și au dreptate. Le regăsești peste tot. În televiziuni, în restul mass-mediei, în multinaționale, în instituții de stat și mai ales în bănci. Nu știu nimic, că deh sunt tinere și fără experiență și încurcă lumea peste tot. Orice sarcină, oricât de simplă, o depășește. În bănci nu știu să deschidă un cont, în televiziuni nu știu să lege două vorbe, în multinaționale știu să …. răspundă obraznic la telefon. Întodeauna în spatele lor e un șmecher care le ține în brațe sperând la puțină … miere.

Băi aceștia, nu vă mai puneți băi muzele peste tot, doar pentru faptul că arată bine. Nimic nu funcționează cum trebuie și ”fătucile” sunt parte din problemă. Luați-le acasă, nu le puneți manageri de sedii și de proiecte doar în speranța că într-o zi vor uita că aveți de două vârsta lor și vă vor invita in garsoniera pe care tot voi o plătiți. Băi aceștia care ați prins job-uri bune și acum faceți angajări, voi ați muncit de v-au sărit ochii, în timp ce fătucile doar încurcă compania. La Metro sau la Auchan, la Oracle sau Microsoft, la Intact sau la Pro, la banca x sau y asteapta o gramadă de băieți foarte buni un job în care voi vă țineți fătucile.

Eu personal cer de la intrare un băiat, orice business aș avea într-o companie. Și nu pentru că mie nu-mi plac femeile, ci pentru că un bărbat trebuie să muncească cu adevărat ca să-și păstreze job-ul. Duceți-vă la curve sau ieșiți în oraș să găsiți fătuci, căci veți găsi. Nu mai amestecați plăcerea cu munca domnilor manageri, pentru că și așa suntem praf din toate punctele de vedere. Nu faceți decât să munciți in locul lor, iar pe ele le demotivați să ajungă într-o zi persoane competente și responsabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *